Nyílt nap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán

2017. november 22-én került megrendezésre Baján, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karának nyílt napja. A rendezvényt Dr. Bíró Tibor dékán nyitotta meg, aki bemutatta a kar és intézeteinek munkáját, és előadásával próbálta a vízügyi pálya választására ösztönözni a pályaválasztás előtt álló diákokat. Ezt követte Dr. Balatonyi László, az Orságos Vízügyi Főigazgatóság osztályvezetője ismertette a vízügyi életpálya lehetőségeit, sokszínűségét és szépségeit. A Hallgatói Önkormányzat munkájáról Zagyva Dániel HÖK elnök tartott előadást.

Az aulában felállított standoknál a leendő hallgatók megismerkedhettek a 12 vízügyi igazgatóság és az Országos Vízügyi Főigazgatóság munkásságával, elhelyezkedésével. Igazgatóságunkat Jilling Alexa, Dr. Kovács Péter, Márton Attila és Kalina Ilona képviselte.

A nyílt napon mintegy 150 fő érdeklődő regisztrált. Remélhetőleg sikerült a vízügyi szakma szépségeit a fiatalok számára bemutatni, ezzel elősegítve a jövő vízügyes mérnökállományának gyarapodását.

kep 1kep 2pult

Kvassay hajózsilip

Események

Igazgatósági fotópályázat (2018. január)

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság dolgozói körében meghirdetett fotópályázatra 2018. január hónapban 3 db fénykép érkezett. A KDVVIZIG saját területén készült képek közül az alábbiak kapták a legjobb értékelést:

1. Bahorecz Éva: Balassagyarmat (2015.)

2. Kabarcz Ákos: Ipolydamásd (2017.)

3. Szilágyi Attila: Pesterzsébet téli hangulatban (2018.)

A beküldött képek a galériában megtekinthetők.

2

Igazgatósági fotópályázat (2017. október-december)

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság dolgozói körében meghirdetett fotópályázatra 2017. október-december hónapokban 9 db fénykép érkezett. A KDVVIZIG saját területén készült képek közül az alábbiak kapták a legjobb értékelést:

1. Váradi Imre: Kezdődik az ősz (Bátonyterenye, Lengyendi-patak, 2017.)

2. Terlaky Fanni: Csónak a Trianoni-csatornán (2017.)

3. Reichardt Anita: Az utolsó őszi nap (Kitűző VIII - Budapest, 2017.)

A beküldött képek a galériában megtekinthetők.

2

Igazgatósági fotópályázat (2017. szeptember)

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság dolgozói körében meghirdetett fotópályázatra 2017. szeptember hónapban 7 db fénykép érkezett. A KDVVIZIG saját területén készült képek közül az alábbiak kapták a legjobb értékelést:

1. Hanzel-Kojnok Katalin: Őrhalom (2017.)

2. Kovács Zsófia Adrienn: Lupa-tó (2017.)

3. Bahorecz Éva: Dömös (2017.)

A beküldött képek a galériában megtekinthetők.

3


Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság

Központi telefon: +36 1 477 35 00