Központi vízkárelhárítási bejelentések: +36 30 708 6064
Széchenyi logo
Központi vízkárelhárítási bejelentések: +36 30 708 6064

Miniszteri és főigazgatói elismerések a víz világnapja alkalmából

elsimeresek_víz_vilagnapja

Március 22-e, a víz világnapja alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr a kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül - Szilágyi Attila igazgató úr javaslatára - Miniszteri elismerő oklevelet adományozott Szakács Zsuzsánna asszonynak, a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság Vízrajzi és Adattári Osztály osztályvezetőjének.


Az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója március 22-e, a víz világnapja alkalmából kiemelkedő és példamutató szakmai munkájának elismeréséül a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság Vízrajzi és Adattári Osztály szakágazati vezetőjét, Némethné Kozák Editet, Főigazgatói Oklevél elismerésben részesítette.


Március 22-e, a víz világnapja alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr - az Országos Vízügyi és Környezetvédelmi Szakszervezet javaslatára, a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság támogatásával - a kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül Rákosi Gézánét Ajka kristályváza elismerésben részesítette.


A kitüntetéseket március 22-én, a Belügyminisztérium épületében adta át dr. Felkai László, közigazgatási államtitkár úr és Láng István, főigazgató úr.


Az elismeréshez ezúton gratulálunk a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság valamennyi dolgozója nevében!

 

DSC 0501

Szakács Zsuzsánna

 

DSC 0492

Némethné Kozák Edit

 

DSC 0487

Rákosi Gézáné

 

20230322 121101

Rákosi Gézáné és Tarró Péter (VIOSZ)